2009. október 5., hétfő

Gyorsan eltelt ez a 25 hónap

2007. szeptember elseje óta nem dolgoztam. Hát a 25 hónap nagyon gyorsan eltelt. De ma új élet kezdődik. S egy újabb szervezési feladat vár Rám.
Nagyon furcsa érzés abba a közegbe visszamenni, ahol 2005. szeptember 13.-ától egy új dolgot hoztunk létre páran. S a majdnem két év alatt amit ott töltöttem nagyon sok szép és jó dolog történt, de a végén csak a rossz érzés maradt pár kolléga miatt. Visszamegy az ember arra a helyre, ahol bizonyos dologban biztos volt, de most semmire sem emlékszik. Plusz nagyon hamar kell ezért felkelni, nagyon sokat kell utazni. Normális vagyok én? :o) Hát nem. De ez tipikusan Én vagyok. :o)

5 megjegyzés:

Carol Anna írta...

Igen, tipikusan! ;-) De nem féltelek! :-D

norcsella írta...

Köszi! :o)

Kryx írta...

:) Ügyesen, ügyesen, nem lesz semmi gond... mondom én, akinek van még egy kis ideje itthon és már előre tartok tőle, hogy lehet összeegyeztetni a gyereknevelést és a munkát.

Dora írta...

Hu, nem is tudtam, hogy mész vissza dolgozni! Én is hamarosan :) Majd mesélj, hogy hogy megy a belerázódás az új életbe.

Kriszti írta...

Nekem még elvileg egy évem van itthon, de kiváncsi vagyok milyen lesz a két kicsi mellől a visszatérés. Addig olvasom a tapasztalataitokat.