2010. december 24., péntek

PIF

Hát egy kis huncutságot követtem el. Mivel a rendszeres olvasóim közül hatan jelentkeztek, így azt a döntést hoztam, hogy mindenki kap egy kis csekélységet tőlem. Közjegyző nem volt jelen. A sorolást a Karácsonyi angyalom hajtotta végre. Választott egy papírt és egy borítékot. Így zajlott nálunk a sorsolás. S mindenkinek azt sorsolta, amit egyébként is szerettem volna én is adni. Remélem mindenkinek tudtam egy kis örömet okozni.

S akkor a képek:

Anna:Ányi:Gromine:Helen:Kriszti:Wilimama:
Nagyon boldog ünnepeket kívánok Nektek!

5 megjegyzés:

helen írta...

hű, hű, szóhoz se jutok... Tudod, hogy én is ezt a csomagot választottam volna, ha lehetett volna? :D :D Hú, most nagyon izgulok, hogy mikor kapom meg :)))))))

Egy angyal vagy, nem is tudom, mivel érdemeltük ki!

norcsella írta...

Hát örülök, hogy gy látatlanban örülsz! Szomorú vagyok, hogy még nem ért oda hozzád, de idén a posta borzalom! Remélem azért gyorsan mg fog érkezni és élőben is tetszeni fog Neked!

U.i.: Angyal nem vagyok! :o)

Carol Anna írta...

Köszönöm én is! Imádom minden darabját! :-)))

Wilimama írta...

Én nagyon meglepődtem és nagyon-nagyon örültem ennek az ajándéknak. A központi x szemes ajándékozáson kívül nem igen szoktam ilyenekben részt venni, mert sajnos egyre kevesebb időm van a 3 gyerek mellett még az elkezdett hímzéseimre sem. Blogolásról nem is beszélve. de most már lesz is mit mutatom rövidesen a saját blogomban is. Még egyszer nagyon köszönöm és remélem még sok-sok karácsonyt töltünk el ilyen szépen, sok hímzős ajándékkal együtt.

helen írta...

És itt van, ITT VAN!!!! De jó! Köszönöm szépen!!!