2009. február 11., szerda

Ez ...

Hát még mindig nem tudok mutatni semmit. A hímzéssel küzdök, de úgy néz ki nyerésre állok. :o) Legalábbis nagyon remélem.
De ez a hét ugyanúgy folytatódik, mint az előző. Falat ütnek ki és betont vernek fel. Borzalmas. Hétfőn még el se tudtunk menni sétálni Dáviddal, mert úgy fújt a szél, mint a ... elején. Így a séta kimaradt. Helyette f8-tól n2-ig hangzavar volt. Viszont Dávid ebben a hangzavarban aludt. :o) Mert hogy az utóbbi időben új napirendet talált ki. Délelőtt nincs alvás. Séta alatt pontosan 30 perc. Délután nincs alvás, hanem 3-tól nyekergés, hogy most már unja a banánt, s szórakoztassam. Pontosabban a társaságomra nem kíváncsi csak arra, hogy a szobájában garázdálkodjon. De felügyelőnek azért kellek. Szóval elkezdtem keresni ajtórácsot. Olyat, amit nem kell belefúrni a falba. Van ajtó rajta, hogy ne kelljen átugrálnom rajta. De eddig nem találtam nekem tetsző darabot.
S számolom a napokat. Pénteken megyünk haza. 3 hónapja nem jártam otthon. S egy egész hétre megyünk. S remélem mire visszajövök már szétvertek mindent és már csak a csendesebb építkezés rész marad.

Nincsenek megjegyzések: