2009. május 10., vasárnap

Gond

Hát tegnap este megnéztem a polcomon váró dolgokat. S sajnos nem sikerült megegyeznem magammal. Egyiknél sem éreztem az óriási késztetést, hogy ezt most azonnal meg kell hímeznem.
Az egyik régi szerelemnél az a legnagyobb gond, hogy nem tudom, hogy mi legyen belőle. Ami először és azóta állandóan bevillan, az nem biztos, hogy megoldható. De bátorságom nincs belekezdeni és utána azt látni, hogy nem sikerül.
A másik további két szerelemnél tudom, hogy mit szeretnék belőle készíteni. Hogy kinek azt is. Csak utána kell még járnom, hogy hol találom meg hozzá a kellékeket. Így ez ezért ment pihibe.
Így lefeküdtem aludni.
Reggelre nem kipihenve ébredtem. Az elefánttal kapcsolatban kaptam délután segítséget. Meg én is megvilágosodtam. Így úgy határoztam, hogy most elefántot hímzek egy kicsit. A takaró külleme változott is meg, nem is az eredeti tervekhez képest. Van még négy minta hátra. Amíg érzem, hogy jól esik hímezni, addig azt hímzem. Már el is kezdtem. S nagyon tetszik a mostani elefánt. Ha kész lesz mutatok képet. Addig nem. :o)
Valószínűleg addig hímzek elefánit, amíg nem érkeznek meg a rég várt betűim. :o) S akkor egy ideig a betűk hímzés lesz.

Nincsenek megjegyzések: