2009. augusztus 3., hétfő

Gyors képek

Nem tűntem el, csak egy kicsit átalakultam. :o)
A nagy csendben néhány apró munkám - két babaköszöntő és egy könyvjelző - elkészült. Némelyik elnyerte formáját, némelyik nem. :o)

Októberben várható a testvérem kislánya. Neki készült egy babaköszöntő, amiről hiányzik az összes adat, mert, hogy náluk nem lehet tudni, hogy mi is lesz a születés pillanatában a döntés a név ügyében. Elvileg már megállapodtak két hónapja, de közben hetente merül fel újabb variáció. Akkor leszek teljesen meglőve, ha nem is kislány lesz. De talán a XXI.századi UH-t néző orvos nem nézte félre eddig. :o) Szóval ő még nem nyerte el formáját. :o)



Barátnőm kislányának készült a másik babaköszöntő. Ő már nagy lány, mert tavaly húsvét hétfőn a nyuszi hozta őt a szüleinek. Remélem illik majd a szobájába. Hát még ő sem nyerte el a végleges formáját. Már csak keretet kell majd választanom a szüleimnél.





S íme, ami elnyerte a formáját. Ez egy karácsonyi ajándék lesz a testvérem párjának, aki golfozik, szereti a kutyákat, szeret olvasni, s erre vágyik évek óta, mióta a testvérem a 30. születésnapjára kapott egy hasonló könyvjelzőt Tőlem. Szóvá is tette egy hónapja, hogy ő mikor fog ilyet kapni. Mondtam, hogyha neki is kerek évfordulója lesz. Na az még három év, hogy fél évszados legyen. Így idén karácsonyra a szokásos házi hagymalekvár és házi bonbonok mellé ezt fogja kapni. Hát kíváncsi vagyok a reakciójára :o)

Nincsenek megjegyzések: