2009. november 28., szombat

Félig élek még ...

Arra nem tudok választ adni, hogy félig élek vagy félig halok. De a kettő állapot között vagyok az biztos. :o)

Az ok egy nagyon hosszú történet és nem szeretnék ezzel untatni senkit sem.

Hímzésileg nem haladtam majdhogynem semmivel sem. Pontosabban az összes karácsonyi ajándék hímzés része kész. Van, amit formába kell ölteni még, de majdnem mindegyik már arra vár, hogy becsomagoljam. Ami hamarosan meg is fog történni. Remélhetőleg. Dávid idei karácsonyfadíszével is kész vagyok. Hát nem lett tökéletes. Mondhatni semmit sem lehet látni a figurából. Jövőre jobbat kell kitalálnom. Viszont a többi karácsonyfadíszt kellene még befejeznem. Na ezekkel nagyon lassan haladtam. Kész vagyok négy "normál" és tíz "mini" méretűvel, már csak össze kell varrni őket. Na ez a nehezebb rész. De közben ahogy néztem lehet, hogy ez kevés és még sokszor ennyit kellene hímezni. De az azt hiszem idén már nem fog összejönni. :o(

Karácsonyi ajándékok a csomagolós dobozban várnak sorsukra vagy éppen felém érkeznek valahonnan a távolból. De a lényeg, hogy mindenkié ki van találva.

Képeslapok begyűjtve. Idézetek is meg vannak már. S a címek is össze vannak írva. Már csak meg kell írni mindenkiét személyre szólóan, s egy meglepetéssel ellátni.

Karácsonyi menü kitalálva. Sütemények összeírva. Már csak sütésre várnak. S remélhetőleg idén elég mennyiségű fémdobozt gyűjtöttem be, s nem az utolsó pillanatban kell keresnem a lakás különböző pontján a féltve őrzött darabokat.

Az idei karácsonyfa színe is megvan. Már csak a megvalósítás kell. De ez csak dec.24-én fog megtörténni.

Azt nem tudom, hogy hogyan készülnék akkor, ha szeretném a karácsonyt. :o)