2009. november 2., hétfő

Nina karácsonyi giveway-e

Karácsonyi ajándéközön itt. Jelentkezni nov. 30-án éjfélig lehet.

Nina azt is kérte, hogyha van kedvünk akkor osszuk meg, hogy a karácsonnyal kapcsolatban hogyan érzünk.

Hát valószínűeg én leszek az a kisebbség, aki nem feltetétenül pozitív véleménnyel bír az ünnepről. De ez annak is köszönhető, hogy már most mindenhol karácsonyi dekoráció van. Mikulások állnak sorban a szupermarketekben. S ez még csak a kezdet. Mert lassan óriási nagy tömegek lesznek a boltokban és mindenki a meg nem levő pénzét is elkölti. S a normál heti bevásárlást nem lehet megtenni, mert nem lehet elférni. Ez a negatív rész.

Számomra a karácsony a szeretet ünnepe lenne. Az őszinte együttlétről szólnak. De ez már nem igazán erről szól sajnos. Egy kisangyal azért érkezett hozzám két évvel ezelőtt, hogy változzon a véleményem az ünnepről. Hogy legyen egy őszinte mosoly egy pici arcon. Neki ez a harmadik karácsonya lesz. Az elsőn még csak 11 napos volt. A másodikon már 1 éves és 11 napos. :o) S lekötötte a figyelmét a csomagolópapír tépkedése, s a karácsonyfadíszek nézegetése. Idén szerintem már nagyon fogja élvezni az egészet. Mert talán sikerülni fog ezt a karácsonyt nagy családi körben töltenie.

De azért már elég előrehaladt állapotban vagyok a karácsonnyal kapcsolatban. Vannak ajándékok. Tudom milyen bonbonok lesznek. S talán a menü is megvan a fejemben. :o)

Nincsenek megjegyzések: