2009. december 11., péntek

Régi szép napok

Már nagyon régen írtam. De már hiányzott.
Hímezni nem sokat hímeztem. A karácsonyfadíszek készen vannak. Az idei színekben pompáznak. Lehet, hogy nem lett elég, de többre nem futotta tőlem. Hímeztem még egy-két kisebb mintát ajándékba, de azokat még nem nyertek végleges formát. De teszek egy ígéretet. Dec. 25-én az összes karácsonyi ajándékot fel fogom tenni a blogra, amit én készítettem a két kezemmel. :o) Nagyon meg fog "ugrani" a bejegyzéseim száma. :o)
Egy kis izgalom van már bennem a karácsony miatt. Azért mert ez lesz a karácsonyi "angyalom" - aki már ördög - harmadik karácsonya, de az első amit tényleg élvezni is fog. Remélhetőleg. Három éve nem karácsonyoztam otthon és most eljött az idő, hogy hazamegyünk. S vissza se jövünk jövő évig. :o) (Az álmom, hogy soha többet.) S kíváncsi vagyok, hogy mindenki fog-e örülni az ajándékának. De ez ki fog derülni 15 napon belül.
Vasárnap pedig két éves lesz Dávid. Aki újra itthon van velem, mert beteg. Remélem most már gyorsan meg fog gyógyulni. Mert a popsija tűpárna lesz lassan. :o)

U.i.: Jövőre sok tervem van! :o)

1 megjegyzés:

Carol Anna írta...

Kíváncsian várom a képes beszámolót!
Dávid hamar meg fog gyógyulni,mivel rengeteg gyógyító puszit küldök neki én is nap, mint nap! :-)
A terveidre nagyon kíváncsi vagyok!
S én még tartozom egy terv-listával, egy jó hosszú listával! :-D