2010. február 12., péntek

Fércművek

Külön bejegyzést kell szentelnem az új szépségeimnek, amik készítőjével néhány hónapja ismerkedtem meg és karácsony előtt személyesen is találkozhattam és kezemben kaptam 37 db duci madarat, ami a karácsonyfánkat díszítette. De erről nem készült kép. Viszont elhatároztam, hogy nekem muszáj más szépségeket is begyűjtenem Judittól.
Így ezt az évet ezzel kezdtem. Mivel a karácsonyi angyalom szereti az állatokat úgy határoztam, hogy állatfarmot fogok Judit segítségével létrehozni.
Első tagja Döme, egy édes medve. Aki nagyon szereti a társaságot és a házi baracklekváros kalácsot. S Dávid rögtön lecsapott rá.Második tag egy nyuszi lesz. De hogy melyik azt még nem döntöttem el. Van négy nekünk. De nem mind a miénk. Valamelyik el fog költözni tőlünk. De még nem tudni melyik. :o) Nagyon nehéz döntés lesz.
Harmadik és a többi tag még titkos. De nagyon várom már Judit következő állatát. Lehet bárány, ló, mókus, elefánt, cica, egér, kutya stb.

S akkor már a kedves Mami is meglepte magát. Mert megérdemlem. :o) Fiatal koromban imádtam a kitűzőket. De csak a különlegeseket. Hát most újra megtaláltam ezeket.

1 megjegyzés:

Fércművek írta...

Én erről hogy maradhattam le??? :)) Köszi, hogy írtál róluk. :)