2009. január 15., csütörtök

Piros virágos RR

Megérkezett az utolsó előtti vagy utolsó kendő hozzám. De ez csak egy kivételes dolog, mivel nagyon szeretem volna, ha ez nem így történik. De egy lopkodós egyed ellopta az utolsó kettő kendőt. Azaz az egyikre - Ányi - már hímeztem egyszer, a másikra - Carol - még nem. Ez lett volna Nekem az utolsó. De sajnos a sors nem így akarta. Utólag bevallom, hogy éreztem, hogy nem fog eljutni hozzám a kendő. Sebaj. A kedves, két leányzónak szívesen meghímzem a piros virágot 2009-ben. Carolnak még meglepetésem is lesz, de azt csak akkor tudhatja meg, ha hazaér a kendője. Addig nem. :o) Mert gonosz vagyok. Ányi egyenlőre azt mondja, hogy nem indítja újra. Hát majd meglátjuk.
Vissza kendőhöz. Carol nagyon aprólékosan a lelkemre kötötte, hogy mindenre figyeljek, mert mindenki az én hímzésem alapján fogja hímezni a saját virágját. Vigyázzak az irányra, mert én a szabályos :o) irányba hímzek, ő meg nem. Ezért teljesen be vagyok ... S ezzel csak egy baj van, hogy ilyenkor el is rontom. Egyenlőre még nem tudom, hogy elrontottam-e már. De nagyon remélem, hogy nem. Plusz, amikor azt mondta, hogy csak DMC-vel lehet, akkor teljesen letörtem, mint az a bizonyos bili füle. Mert a fonalak magasban vannak. Én meg kicsi vagyok. Félek a létrán. Férjem nincs itthon vasárnapig. Ő is fél a létrán. De ő magasabb és erősebb. De aztán Carol megengedte Nekem, hogy Vénusszal hímezek. Így el is kezdtem. Még nem vagyok kész, de nincs sok hátra.
Szóval az elmúlt két napom erről szólt. De remélem a hétvégén tudok képet mutatni Carolnak. S visszatérhetek a "piros szálamhoz", amivel kapcsolatban már terveim is vannak. De az majd csak a végén árulom el.