2009. január 17., szombat

Az utolsókból lesznek az elsők :o)

Hát elkészültem a piros virágos RR utolsó virágjával. Ez volt a legkönnyebb az összes közül Nekem. Erre a közös hímzésre igazából csak Carol miatt jelentkeztem. Annyira meggyőző volt. Pedig nagyon nem akartam belekezdeni egy újabba, mert már nagyon csalódott voltam a többi miatt. De azt mondta ez egy nagyon jó csapat, nagyon könnyű mintákkal, amiket gyorsan el lehet készíteni, itt nem lesz semmi probléma. Idő előtt kész lesz vele mindenki. Kivéve az enyémmel, mert szegény lányokkal nagyon kiszúrtam, pedig nem akartam. A végén az lett, hogy az RR természetesen nem ért a végére még. Azt hiszem egy vagy két szerencsés kapta meg eddig a kendőjét. A mintákat tényleg gyorsan meg lehetett hímezni. Egy lány kiszállt. Hát ez van.
S akkor íme Carol első virágja, amit nekem kellett volna utoljára hímeznem, de nekem jutott az a megtisztelő feladat, hogy az újraindított kendőre én hímeztem először és ez alapján fogják többiek Carolnak elkészíteni a többi virágot.

Carol szellőrózsája

De ahogy fenn említettem egy lány kiszállt. Így ezen a kendőn egy virággal kevesebb lenne a végén. S - magamból kiindulva - úgy gondoltam, hogy ezt a hiányzó virágot - remélem jót - én meghímzem Carolnak, hogy ne neki kelljen a végén. Így íme az elvileg üres kendőn egy virág helyett máris kettő szerepel. Addig sem árválkodik míg a következő leányzóhoz elvonatozik.

Carol bazsarózsája

Remélem nem hibáztam benne semmit. :o)

1 megjegyzés:

Carol Anna írta...

Nagyon szépek! :-)
Köszönöm! :-D